Rob79, bo my już świętujemy weekend

1.3 LPG
LPG

wtedy nie powinno być problemu, mnie korci by pod halogeny podłączyć ale to będę się martwić jak już będę miał moduł :P
1.3 LPG
LPG

ale późno skończyłem i nie miałem jak filmiku nagrać bo ciemno było, a dziś czasu nie miałem bo zakończenie roku było to wiesz :P

nawet bez podglądu jestem zdecydowany na 100% że też sobie sprawię taki moduł ale to dopiero jakoś w maju.Wiadomo mijania i tak są słabo widoczne za dnia a na soczewce to już w ogóle
ale istnieje taka możliwość tyle że faktycznie długie używa się sporadycznie no chyba że jakimś totalnym odludziem się jedzie a tak przynajmniej zrobią pożyteczną robotę.I jak się wpinałeś?Tak jak na filmiku?Pasowało by też do Pandy taki moduł założyć ale tam to nie mam pojęcia co mnie czeka jak zajrzę do instalacji :P
1.3 LPG
LPG

Na filmiku jest ustawiona moc świecenia na 30%, dość blisko jest nagrywane i może się zdawać że oślepia ale na żywo nie ma takiej opcji żeby oślepiło. Fajnie też wyszło bo jak świecą dzienne to świeci również kontrolka od długich słabszą mocą tak to informuje mnie że dzienne działają.
no i jakość nie najciekawsza bo telefonem nagrywane :/
ja nie miałem jeszcze styczności z pandą.
faktycznie fajnie wygląda i przede wszystkim praktyczne bez szpecenia auta i to za nie dużą kasę
A do Pandy to nie mam weny tak nie lubię robić przy tym aucie że szok:P nie to co przy Skodzie
ale jakoś napiszę może do gostka od tego modułu czy ma jakieś porady jak się do tego zabrać w Fiacie:P
1.3 LPG
LPG

Komentarz